Springen naar inhoud

[scheikunde] Bier


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Plumbum

    Plumbum


  • >25 berichten
  • 52 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 12 maart 2006 - 14:14

Hey hey :lol:

Ik heb een vraag over bier.

Wat heeft de pH voor een invloed op de schuimkraag van bier?

Kan iemand mij helpen?

Damkje.. -X- ;)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 12 maart 2006 - 15:19

Wat vraagjes voor jou, wat is het gas dat zorgt voor de schuimkraag. En ken je een zuur wat hierop lijkt?

#3

Bruna

    Bruna


  • >25 berichten
  • 42 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 maart 2006 - 09:50

Als we het over schuimkragen hebben dan... ;)
Wat zorgt voor een goede schuimkraag op het bier.

Veranderd door Bruna, 28 maart 2006 - 09:51


#4

Boanerges

    Boanerges


  • >250 berichten
  • 274 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 maart 2006 - 10:00

Heeft de pH wel invloed op de schuimkraag?

Wat wil je dan precies weten, of de pH invloed heeft op hoe snel het bier "dood" slaat?

Er zijn ook andere dingen die volgens mij meer invloed hebben op de schuimkraag.

#5

Bruna

    Bruna


  • >25 berichten
  • 42 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 maart 2006 - 14:49

Ja volgens mij wel hoe lager de pH hoe slechter de schuimkraag is volgens mij.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures