Springen naar inhoud

[scheikunde] hygienecodes en HACCP-richtlijnen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Illuminatus

    Illuminatus


  • >25 berichten
  • 91 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 maart 2006 - 15:59

Weet iemand op welke site hygienecodes en HACCP-richtlijnen die van toepassing zijn op de bereiding van vleesproducten zijn??

Alvast bedankt!!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 maart 2006 - 16:03

Je kan effe zoeken bij de website van de voedsel en waren autoriteit kijken voor richtlijnen. Volgens mij maken deze mensen de HACCP voor vleesproducten.
Anders mail een bedrijf zoals Vion in Boxtel (voorheen Dumeco), die kunnen je ook wel helpen misschien.

#3

Illuminatus

    Illuminatus


  • >25 berichten
  • 91 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 maart 2006 - 16:19

en wat is die site??? toch geen www.voedselenwarenautoriteitenvoorrichtlijnen.nl ;) :lol:

#4

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 15 maart 2006 - 16:27

Misschien via deze


http://www.parkeerde...ccp-systeem.htm

#5

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 maart 2006 - 21:26

www.vwa.nl





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures