Springen naar inhoud

[scheikunde] eisen werkplek bereiden voedingsmiddelen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Coolrider

    Coolrider


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 maart 2006 - 15:20

hey allemaal,

Ik heb hier een paar vraagjes,

1. Wat zijn de eisen die er gesteld worden aan de ruimtes waarin voedingsmiddelen worden bereid?

2. Welke micro-organismen kunnen de producten bederven?

Deze 2 vragen hebben beide betrekking op de bereiding van kaas,yoghurt en bier.


Alvast bedankt.

Groetjes

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 maart 2006 - 16:53

Vraag twee is inmiddels al 1000x op het forum gesteld: gebruik de zoekfunctie van het forum!!

De eisen zijn nogal verschillend per werkplek.
Hiervoor kun je contact opnemen met de voedsel en waren autoriteit (www.vwa.nl)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures