[scheikunde] eisen werkplek bereiden voedingsmiddelen
Moderators: ArcherBarry, Fuzzwood
-
- Berichten: 32
[scheikunde] eisen werkplek bereiden voedingsmiddelen
hey allemaal,
Ik heb hier een paar vraagjes,
1. Wat zijn de eisen die er gesteld worden aan de ruimtes waarin voedingsmiddelen worden bereid?
2. Welke micro-organismen kunnen de producten bederven?
Deze 2 vragen hebben beide betrekking op de bereiding van kaas,yoghurt en bier.
Alvast bedankt.
Groetjes
Ik heb hier een paar vraagjes,
1. Wat zijn de eisen die er gesteld worden aan de ruimtes waarin voedingsmiddelen worden bereid?
2. Welke micro-organismen kunnen de producten bederven?
Deze 2 vragen hebben beide betrekking op de bereiding van kaas,yoghurt en bier.
Alvast bedankt.
Groetjes
-
- Berichten: 740
Re: [scheikunde] eisen werkplek bereiden voedingsmiddelen
Vraag twee is inmiddels al 1000x op het forum gesteld: gebruik de zoekfunctie van het forum!!
De eisen zijn nogal verschillend per werkplek.
Hiervoor kun je contact opnemen met de voedsel en waren autoriteit (www.vwa.nl)
De eisen zijn nogal verschillend per werkplek.
Hiervoor kun je contact opnemen met de voedsel en waren autoriteit (www.vwa.nl)