Springen naar inhoud

richtlijnen, HACCP, kaas, bier en yoghurt


  • Log in om te kunnen reageren

#1

supchm.

    supchm.


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 maart 2006 - 20:10

heeeeeey


dit moet ik doen:

-Overzicht maken met alle hygiŽnecodes en HACCP - richtlijnen die van toepassing zijn op de bereiding van vleesproducten
-Overzicht uitbreiden met de richtlijnen van kaas, yoghurt en bier


is dit genoeg?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 maart 2006 - 21:30

Gebruik de zoekfunctie van het forum, deze vraag is al minstens 10x gesteld.

#3

Bruna

    Bruna


  • >25 berichten
  • 42 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 28 maart 2006 - 10:29

Jij zit zeker op het MLO (supchm), ik heb dit ook moeten doen.
Je moet goed zoeken op HACCP regels, wel lastig te vinden maar ik heb ze ook gevonden. Als het goed is vind je dan zeven belangrijke regels. ;)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures