Springen naar inhoud

Voedselbederf


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Plumbum

    Plumbum


  • >25 berichten
  • 52 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 01 april 2006 - 14:58

Hallo,

Ik heb onderzoek moeten doen naar welke micro-organismen producten zoals kaas, yoghurt en bier kunnen bederven. Voor dit onder zoek had ik helaas een onvoldoende..

Nu weet ik niet waar ik precies moet zoeken want overal staat wel dat temperatuur en zo invloed hebben op de groei van micro-organismen maar wat is dus zoek is welke micro-organismen bederf veroorzaken..

Kan iemand mij verder helpen?

Dankje! ;)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

The Herminator

    The Herminator


  • >1k berichten
  • 2035 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 01 april 2006 - 16:18

Er zijn al diverse topics op het forum hier over geweest.... de meest relevante is deze ;)

Verder kan je zoeken op het forum en op het internet, op bijv. "bacterien yoghurt bederf"!

#3

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 april 2006 - 10:50

Moet iedereen op het mbo deze opdracht doen?
Gemiddeld 1x per week wordt deze vraag gesteld ;)

#4

The Herminator

    The Herminator


  • >1k berichten
  • 2035 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 april 2006 - 12:39

Tijd om een verwijzing naar Chemieforum in de MBO-klapper te introduceren ;)

#5

ceitwa

    ceitwa


  • >250 berichten
  • 365 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 02 april 2006 - 20:39

ja en het volgende blok wordt nog leuker....
bereid je maar vast voor op mosdoder en pokon....





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures