Springen naar inhoud

aldehyden in de voedings


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Marieke M

    Marieke M


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 april 2006 - 19:18

hey,

Ik ben bezig met een project over het bepalen van aldehyden in voedingsmiddelen. Kan er mij iemand hierover meer informatie geven of waar ik nog informatie kan vinden.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Dante_CF

    Dante_CF


  • >250 berichten
  • 592 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 april 2006 - 07:59

Ik weet nu direct maar ťťn plaats waar aldehyden voorkomen en dat is in frietvet.
Kort-ketenaldehyden zijn afbraakproducten van de gevormde peroxiden dachtik en die aldehyden zijn niet gewenst omwille van hun slechte geur.

#3

The Herminator

    The Herminator


  • >1k berichten
  • 2035 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 april 2006 - 08:45

Aldehydes (wel 20 verschillende!) worden algemeen gebruikt als smaakstoffen in voedsel.... kijk hier maar eens -> klik ;)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures