Springen naar inhoud

BacteriŽn.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Plumbum

    Plumbum


  • >25 berichten
  • 52 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 22 april 2006 - 12:08

Hey hey! ;)

Ik heb een klein probleempje, zuivelproducten zoals kaas yoghurt en bier kunnen bederven door bacteriŽn, daarover vind ik genoeg van op jullie forum!

Mijn probleem is nu: Ik moet weten welke bacteriŽn het pruductie proces van die zuivelproducten kunnen verstoren/bederven. Dus de bacteriŽn die invloed hebben op de prducten onder het maken en niet erna.

Kan iemand mij helpen?

Dankje! :)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Bart Jac

    Bart Jac


  • >25 berichten
  • 45 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 22 april 2006 - 15:46

Ik denk dat dit topic eerder moet bij huiswerk, want ik heb deze zelfde opdracht gekregen op school ;).

#3

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 april 2006 - 19:32

Kaas en yoghurt zijn redelijk zuur, hierdoor zijn ze beter bestand tegen bacteriŽn. Bij kaas (yoghurt weet ik niet) is het vaak zo dat er gisten en schimmels in het prouctieproces zogen voor het bederf.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures