Chemieforum.nl meeting 2006

Gesloten
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Chemieforum.nl meeting 2006

Na de uitermate gezellige Chemieforum.nl meeting 17 december 2005 in Utrecht is op zaterdag 1 juli 2006 een vervolg-meeting in Den Bosch. Net als de vorige keer is het weer de bedoeling om met een (grote) groep mensen gezellig op een terrasje in de zon onder genot van een biertje (of wat anders) elkaar eens op een andere manier te leren kennen.


Maak dus tijd en kom zaterdag 1 juli ook langs. Kijk eens rond in dit topic voor wat meer informatie en meld je aan bij Beryllium! Let even op: Als je mee wilt eten moet je dat wel op tijd melden!

In dit topic kan je ook wat informatie vinden over hoe alle deelnemers reizen, zodat je eventueel een samenreis-afspraak kan maken.


Wij hopen je te zien op 1 juli in Den Bosch!

Gebruikersavatar
Berichten: 6.314

Re: Chemieforum.nl meeting 2006

Aanvulling:


Op dit moment is er gereserveerd bij het restaurant voor 14 mensen. Komend weekeinde (24 en 25 juni) is het laatste moment dat ik nog redelijkerwijs kan aangeven of er méér mensen mee-eten.

Wil je dus nog mee met het etentje, dan moet je me dat voor vrijdag 23 juni laten weten!


Voor het terrasje ben je natuurlijk sowieso welkom 8-) dus heb je zaterdag 1 juli nog niks te doen en voel je er wel wat voor om onder het genot van een biertje (of wat anders) lekker te kletsen met je forumgenoten, kom dan naar Den Bosch!
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

Gesloten