Springen naar inhoud

Dextrine


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Pelson

    Pelson


  • >250 berichten
  • 318 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 12 augustus 2006 - 15:02

Dextrine, is dat maltose?

En kan je dat maken door zetmeel te verhitten, zodat het uiteen valt in maltose-eenheden?

Ik vind namelijk niet waar ergens ik dextrine kan kopen... heeft dat een andere "volkse" naam ook?

Alvast bedankt!

(ps: nog een prettige vakantie :oops: )

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 12 augustus 2006 - 16:25

Dextrine is een afbraakproduct van zetmeel en wordt onderandere gebruikt voor lijmen en in de bakindustrie maar ook voor vuurwerk ed


zie ook
http://nl.wikipedia.org/wiki/Glucose

engels
http://en.wikipedia.org/wiki/Dextrine

Veranderd door Gerard, 12 augustus 2006 - 16:28






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures