Springen naar inhoud

Glycerine


  • Log in om te kunnen reageren

#1

R.Prins

    R.Prins


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 augustus 2006 - 15:47

Wie kan mij vertellen of het mogelijk is om de zoete smaak van plantaardige
glycerine te neutraliseren. groetjes Rob.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marjanne

    Marjanne


  • >1k berichten
  • 4771 berichten
  • VIP

Geplaatst op 18 augustus 2006 - 16:20

Kun je dit iets nader uitleggen?

Glycerine smaakt inderdaad zoetig. Suiker ook, maar hoe neutraliseer je de zoete smaak van suiker? Of de zoute smaak van keukenzout?

#3

The Herminator

    The Herminator


  • >1k berichten
  • 2035 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 18 augustus 2006 - 19:16

Chemisch gezien is het bekend dat de zoete smaak van "zoete" aminozuren (glycine, D- en L-alanine) verdwijnt als je de R-groep verlengt.... bij een R-groep die langer is dan C2H5 past het aminozuur al niet meer in de receptor, en is de zoete smaak verdwenen :oops:





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures