Glycerine
Moderator: ArcherBarry
Forumregels
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
(Middelbare) school-achtige vragen naar het forum "Huiswerk en Practica" a.u.b.
Zie eerst de Huiswerkbijsluiter
- Berichten: 4.771
Re: Glycerine
Kun je dit iets nader uitleggen?
Glycerine smaakt inderdaad zoetig. Suiker ook, maar hoe neutraliseer je de zoete smaak van suiker? Of de zoute smaak van keukenzout?
Glycerine smaakt inderdaad zoetig. Suiker ook, maar hoe neutraliseer je de zoete smaak van suiker? Of de zoute smaak van keukenzout?
-
- Berichten: 2.035
Re: Glycerine
Chemisch gezien is het bekend dat de zoete smaak van "zoete" aminozuren (glycine, D- en L-alanine) verdwijnt als je de R-groep verlengt.... bij een R-groep die langer is dan C2H5 past het aminozuur al niet meer in de receptor, en is de zoete smaak verdwenen