Springen naar inhoud

Polyamide


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Weme

    Weme


  • 0 - 25 berichten
  • 12 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 september 2006 - 16:29

Ik heb een vraag:

Wat is polyamidepoeder?
Welke functie heeft deze stof?
Heeft polyamidepoeder ook een bepaalde gevaar of niet?
Kan iets duidelijker? aub

Kev Geplaatste afbeelding

# Moderatoropmerking
DrQuico: Probeer de volgende keer een duidelijke beschrijving van het onderwerp te geven in de titel. De titel is aangepast

Veranderd door DrQuico, 13 september 2006 - 19:04


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

yeti_CF

    yeti_CF


  • >25 berichten
  • 73 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 september 2006 - 16:33

het lijkt mij polyamide in poedervorm :oops:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Polyamide

Veranderd door yeti, 13 september 2006 - 16:33


#3

laissaah

    laissaah


  • >25 berichten
  • 71 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 september 2006 - 16:36

http://www.com.hide....e/chemie_7.html



misschien dat je hier iets aan hebt

#4

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 13 september 2006 - 17:37

Tuurlijk weet ik een antwoorD op deze vraag (antwoord is geen werkwoord, maar een zelfstandig naamwoord): eerste hit in google gaf de volgende (Engelse) uitleg:

Polyamide powder is a chemically inert (about pH 7) very pure Nylon-6 powder produced by sophisticated proprietary Direct Polymerisation Technology. The manufacturing process yields a cosmetic grade ingredient of a uniform particle structure and of a very tight size distribution near 7 Ám. Its chemical purity, pH and inert character result in a material suited for a wide range of personal care applications.

Polyamide powder forms a uniform thin, non-occlusive layer of spherical particles when applied to the skin, leaving an elegant and silky feel. Its nearly spherical shape, optimum size and narrow particle size distribution will not interrupt the routine but vital physiological exchange of gases and liquids between the skin and the external environment.

Polyamide powder can easily be incorporated into all types of loose and pressed or compacted powder products. It is also ideal for virtually all forms of pigmented cosmetic and for emulsions, gels, or serums. Its structure, porosity and lipophilic nature make it an excellent choice for sebum control positioning.

Bron: http://www.com.hide....e/chemie_7.html





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures