Springen naar inhoud

Bewaarmiddelen...


  • Log in om te kunnen reageren

#1

paxmowa

    paxmowa


  • 0 - 25 berichten
  • 15 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 september 2006 - 13:40

Hallo,

Ik ben op zoek naar informatie over het toepassen van bewaarmiddelen als kaliumsorbaat en natriumbenzoaat in voeding.

Ik wil beide namelijk zelf gaan toepassen bij het inmaken van chillipepers in olijfolie, maar heb dus richtlijnen nodig over de benodigde hoeveelheid, vereiste zuurtegraad (de pepers worden eerst geweekt in een azijnbad (4%), daar zouden deze stoffen dus worden toegevoegd), enz...

Alvast hartelijk dank,
Steven

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures