Springen naar inhoud

Coaguleren van eiwitten


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

lindaah

    lindaah


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 18 september 2006 - 10:45

Hallo,
Waarom is het eiwit van een gebakken ei wit, en niet doorschijnend zoals bij een rauw ei?
Alvast bedankt, Linda

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Jorim

    Jorim


  • >5k berichten
  • 5075 berichten
  • Beheer

Geplaatst op 18 september 2006 - 11:14

Één keer plaatsen is genoeg! Gaat hier verder.

Lees de Algemene Regels nog eens!

Topic gesloten

Voor vragen of opmerkingen kan je me mailen.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures