Springen naar inhoud

chocolade


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Veezak

    Veezak


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 oktober 2006 - 21:42

hallo,
ik vraag me af hoe je het watergehalte uit (pure)chocolade kunt bepalen, en het suikergehalte. ik hoop dat iemand mij zo snel mogelijk kan helpen.
alvast bedankt.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

jb31dec

    jb31dec


  • >100 berichten
  • 238 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 oktober 2006 - 14:14

suiker enzymatisch of met HPLC
watergehalte bijv m.b.v. Karl Fisher-methode





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures