Springen naar inhoud

vetten en olien


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Mafiosoanalist

    Mafiosoanalist


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 oktober 2006 - 20:27

1. Zijn er kwaliteitsverschillen tussen vetten en olien, kan je beter vloeibare olien gebruiken
2.Waneer moeten gebruikte olien en vetten ververst worden,moet je rekening houden met overhitting
3.Zijn er natuurkundige of scheikundige verschillen van vetten en olien voor voedsel voorziening
4.kunnen de verschillen ook in getallen uitgedrukt worden

Veranderd door Mafiosoanalist, 19 oktober 2006 - 20:53


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Groentje

    Groentje


  • >100 berichten
  • 205 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 oktober 2006 - 20:49

ga je frituren? voor een hydrolich systeem kan je beter vloeibare olie gebruiken 8-[

wat is de structuur formule van vet? er zijn nogal wat verschillen tussen vetten en olie... wat bedoel je precies? volgens mij was de ene vloeibaar :oops:

#3

Beryllium

    Beryllium


  • >5k berichten
  • 6314 berichten
  • Minicursusauteur

Geplaatst op 19 oktober 2006 - 20:51

Welkom op Chemieforum.nl!

5. Gebruik de Chemieforum.nl zoekmachine eens!
6. Dan vind je waarschijnlijk je antwoord al, kijk maar eens hier!
7. We zijn geen "u vraagt, wij draaien"-forum, ik denk dat je beter geholpen wordt als je toont zelf wat moeite te hebben gedaan.
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures