Springen naar inhoud

[scheikunde] waar op te letten tijdens bakproces


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

Mafiosoanalist

    Mafiosoanalist


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 oktober 2006 - 12:14

aub iemand
natuurkundig of scheikundige verschillen van olien en vetten (om mee te bakken)
waarom moet er rekening gehouden worden als je vetten overhit raken
kwaliteits verschillen tussen vloeibare vetten en olien :oops:

Geplaatste afbeelding

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 20 oktober 2006 - 13:46

Zou je de mensen van je klas willen zeggen dat ze de zoekfunctie van het forum willen gebruiken? Deze vraag is nu zo ongeveer 7x voorbij gekomen in precies dezelfde vraagstelling...

#3

Napoleon1981

    Napoleon1981


  • >1k berichten
  • 2399 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 oktober 2006 - 13:47

Volgens mij staat er bij, bij vragen surf naar het chemieforum.nl en stel de vraag. De mensen daar helpen je verder.

#4

Beryllium

    Beryllium


  • >5k berichten
  • 6314 berichten
  • Minicursusauteur

Geplaatst op 20 oktober 2006 - 14:06

Dezelfde vragen heb je in dit topic al gesteld. Bovendien staat daar al een goede tip om verder te komen.

Een licht ge´rriteerde Beryllium (ik dus) plaatst hier een slotje en verwijst naar bovenstaand topic.

Voor vragen of opmerkingen kan je me altijd emailen!
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures