Springen naar inhoud

parameters die het FFA-getal Be´nvloeden


  • Log in om te kunnen reageren

#1

ififaa

    ififaa


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 november 2006 - 12:07

Is er iemand die ervaring heeft met oliekwaliteit in humane voeding en dan meer bepaald op gebied van FFA in bakovens.

Er zijn enkele factoren die het FFA-getal kunnen be´nvloeden:

Bijvoorbeeld:

- Turn over van je olie in de oven

- metaaldeeltjes

- basische produkten (caustic van reiniging bijv)

- .......


Indien iemand ervaring of weet heeft van dit issue zou ik het heel erg waarderen mij een seintje te geven



Mvg,

Klaas Dewilde

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures