Springen naar inhoud

lactose


  • Log in om te kunnen reageren

#1

loesjezaken

    loesjezaken


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 15 december 2006 - 23:10

De bepaling van lactose in voedingsmiddelen gaat altijd samen met D-galactose of D-glucose. Waarom is dat ?
Wat is D-glucose anders dan glucose ?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 16 december 2006 - 08:40

Alle natuurlijke suikers zijn D- suikers. Dit geeft aan welke stereo-isomeer het betreft. Zie ook Monosacharide op Wikipedia





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures