Springen naar inhoud

[scheikunde] sulfietgehalte in wijn


  • Log in om te kunnen reageren

#1

kamal

    kamal


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 06 februari 2007 - 23:25

hi

ik moet een practicum opdracht uitvoeren namelijk het sulfietgehalte in wijn bepalen maar voor dit proef moet ik literatuurstudie doen dus boeken gaan lezen enz.
Mijn vraag nu is welke boeken jullie kunnen aanbevelen die me kan helpen met me literatuurstudie?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rappen-eddy

    rappen-eddy


  • >250 berichten
  • 774 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 07 februari 2007 - 16:41

Is het verplicht boeken te lezen? Want op het internet staat ook super veel, alleen moet je telkens wel zien wat je bron is... Want iedereen kan vandaag wat op het internet dumpen :oops:

#3

kamal

    kamal


  • 0 - 25 berichten
  • 4 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 07 februari 2007 - 20:08

ja ben verplicht om boeken omtelezen

#4

Boanerges

    Boanerges


  • >250 berichten
  • 274 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 07 februari 2007 - 22:03

The consumers guide to organic wine, Johnson en Pasichnyk, 1992, ISBN 0-8476-7759-1

Dit gaat meer over biologische wijnen, en wat het effect van sulfiet is op het lichaam. Dit is wat ik zo over dit boek gelezen heb.

Je zou ook naar een bibliotheek kunnen gaan en daar wat vragen naar boeken.

#5

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 07 februari 2007 - 22:39

Misschien kan deze link je helpen, er staat ook een menu boeken op en anders zul je toegang tot een universitaire bibliotheek moeten zien te krijgen bv in wageningen.

http://wijninstituut.nl/





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures