Springen naar inhoud

toegevoegde en natuurlijke suikers in yoghurt


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Zantetsu

    Zantetsu


  • 0 - 25 berichten
  • 11 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 06 maart 2007 - 14:36

Voor school moeten we de natuurlijke en toegevoegde suikers bepalen uit yoghurt.
We vonden reeds genoeg resultaten voor HPLC en DNS dosage.

Nu is mijn vraag: kan iemand me zeggen welke suikers er effectief toegevoegd en natuurlijk aanwezig zijn in yoghurt?

en indien mogelijk ook een methode om deze te bepalen verschillend van HPLC.

dank.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 06 maart 2007 - 14:42

Hallo,

De zoekfunktie op het forum levert het volgende topic op

http://www.chemiefor...wtopic=9544&hl=





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures