Springen naar inhoud

werken in word


  • Log in om te kunnen reageren

#1

stef.

    stef.


  • >100 berichten
  • 152 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 08:35

Hallo iedereen! ik ben bezig een wetenschappelijke paper te maken voor school. Het moet iin word, maar daat stoot ik op een aantal problemen en 1 ervan is hoe formules te maken in word. Nu moet ik schrijven k= ax/ y, terwijl ik het liever zou zien als een echte formule met een teller en een noemer, weet iemand hoe dit moet?
Alvast bedankt!

groetjesstef.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 08:50

als je in Word bent ga je naar het tabblad Insert (invoegen) in de bovenste balk
vervolgens klik je op Object (object) dan krijg je een lijst met allemaal programma's en in die lijst klik je dan op Microsoft Equation 3.0
dan kun je je formules invullen met teller en noemer :oops:

#3

Snuffel

    Snuffel


  • >25 berichten
  • 78 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:15

Welke versie van Word gebruik je dan?
Ik heb hier Word 2003 en daar staat geen Microsoft Equation bij. :oops:

#4

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:23

ik heb hier word 2000 maar ik weet zeker dat ik thuis (word 2003) ook microsoft equation 3.0 in die lijst heb staan

onder insert, object, create new - microsoft equation 3.0

Veranderd door tequila boy, 13 april 2007 - 09:23


#5

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:44

stuur me anders maar even een mail want ik heb net even een betere uitleg gemaakt :oops: Geplaatste afbeelding

#6

Snuffel

    Snuffel


  • >25 berichten
  • 78 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:45

onder insert, object, create new - microsoft equation 3.0

Dat heb ik gedaan, er staat dan wel een hele lijst met programma's, maar er staat geen Microsoft Equation 3.0 bij.

Moet dat misschien apart ge´nstalleerd worden?

#7

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:46

niet dat ik weet 8-[
ik heb het er gewoon in staan :oops:

wat heb jij dan voor keuzes bij het menu insert?

#8

Snuffel

    Snuffel


  • >25 berichten
  • 78 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:49

Ik zie het al... ff bij help "equation" intikken. :oops:

Moet het idd nog installeren, maar daar heb ik geen toegang.

#9

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 09:50

das ***** voor je :oops:
beetje vreemd dat ik het dan niet heb hoeven installeren 8-[

#10

epiphonix

    epiphonix


  • >250 berichten
  • 915 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 10:00

Dt hangt er van af welke keuze je hebt gemaakt bij het installeren van office.

Ik heb bewust het vakje "alles installeren" aangeklikt. Dat heeft het voordeel dat als je bv de vergelijkingseditor wil installeren, hij enkel nog wat moet initialiseren (en meer van dat technisch woordgebruik).

Als je dat vakje niet aanklikt, heb je steeds je cd-rom nodig als je iets nieuws wil installeren. (Wat totaal onhandig is bij een cd-rom die je even hebt geleend).

#11

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 10:04

ja maar dat ligt dan aan jezelf :oops:

#12

Snuffel

    Snuffel


  • >25 berichten
  • 78 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 10:07

Word staat hier op het netwerk van het bedrijf, waar je na inloggen dan gebruik van kunt maken.
Maar ik kan dus geen onderdelen van het programma installeren of verwijderen.

#13

tequila boy

    tequila boy


  • >1k berichten
  • 1490 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 10:47

:oops: heb het hier ook op netwerk van het bedrijf staan maar daar zit het dus wel in

#14

epiphonix

    epiphonix


  • >250 berichten
  • 915 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 13 april 2007 - 15:36

Op school is dat ook een netwerk, maar daar mag je wel installeren. Per keer dat je je afmeldt, worden de instellingen terug gewist. Veilig, ovezichtelijk, maar zoveel dubbel werk :oops: .

#15

stef.

    stef.


  • >100 berichten
  • 152 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 14 april 2007 - 10:56

ik zit met word 2000 en deze functie is bij mij dus ook niet te vinden...jammer genoeg! zal wel eens proberen op school! bedankt!

groetjes

stef.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures