Springen naar inhoud

Vraag over de fermentatie van Xylose


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Sparks_CF

    Sparks_CF


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 april 2007 - 16:31

Hallo,

Er is mij iets niet geheel duidelijk over het begrip fermentatie, als er wordt gezegd: "fermentatie van Xylose", wordt hier dan anabolisme van Xylose bedoeld of catabolisme van Xylose? Indien van belang gaat het over het fermenteren van Xylose door E.coli B.

mvg,
Tim

Veranderd door Sparks, 19 april 2007 - 16:34


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 20 april 2007 - 08:32

Gisten en bacterien die stoffen "fermenteren" doen dat om daarbij energie te winnen.

Zie ook: fermentatie op Wikipedia en het Engelse http://en.wikipedia....entation_(food)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures