Springen naar inhoud

UPLC


  • Log in om te kunnen reageren

#1

foad

    foad


  • >25 berichten
  • 31 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2007 - 19:25

vraagje?

Normaal op welke flow-rate kan men het appraat UPLC opstellen, zolang de druk hoger is dan bij HPLC.

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Napoleon1981

    Napoleon1981


  • >1k berichten
  • 2399 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 mei 2007 - 19:43

Kun je de vraag even wat beter formuleren?

#3

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 mei 2007 - 21:56

Haal ik met mijn hogedrukreiniger ook, zolang ik maar een dunne buis aankoppel.

#4

Vitamietje

    Vitamietje


  • >25 berichten
  • 36 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 mei 2007 - 15:19

vraagje?

Normaal op welke flow-rate kan men het appraat UPLC opstellen, zolang de druk hoger is dan bij HPLC.

Wat is nou je vraag?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures