Springen naar inhoud

Diploma chemie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

radioactive

    radioactive


  • >250 berichten
  • 442 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 mei 2007 - 19:47

Ik heb al van een paar mensen gehoort als je een diploma hebt van proffesionele bachelor chemie hier in BelgiŽ (of in Nederland), dat dit diploma in Amerika gelijkgesteld wordt aan een diploma van industrieel ingenieur. Ook als je hier een diploma hebt van industrieel die daar als burgelijk geldt.

Is dit waar of zijn dit fabeltjes?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rappen-eddy

    rappen-eddy


  • >250 berichten
  • 774 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 23 mei 2007 - 19:56

profesionele bachelor, dus het oude A1 diploma wil je zeggen? Hogeschool opleiding van 3jaar hť?

#3

radioactive

    radioactive


  • >250 berichten
  • 442 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 23 mei 2007 - 20:38

Inderdaad

Veranderd door radioactive, 23 mei 2007 - 20:40


#4

stoker

    stoker


  • >1k berichten
  • 2746 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 mei 2007 - 20:38

dan vind ik dat je met een diploma burgerlijk direct president mag worden

#5

Dr.Chemo

    Dr.Chemo


  • >100 berichten
  • 131 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 24 mei 2007 - 21:05

Nee man, daar vragen ze alleen domme mensen voor hoor :oops:

#6

Robin85

    Robin85


  • >250 berichten
  • 365 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 mei 2007 - 07:54

ik kan geloven dat dat in amerika daaar allemaal zo is. Dat land is in het geheel gewoon totaal onderontwikkeld

#7

Astrocomix

    Astrocomix


  • >100 berichten
  • 126 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 mei 2007 - 09:50

Misschien wat off-topic, maar het heeft wel te maken met Amerika...
Is het waar dat ze enkel mensen binnenlaten die ze nodig hebben, bv. Dokters zijn er genoeg in Amerika dus deze mogen niet binnen, maar chemicussen hebben we wel nodig dus die mogen wel binnen ?

En is het mogelijk om bv. je laatste jaar van je opleiding voor een A1 diploma in Amerika te gaan afstuderen of kost dit een heus vermogen ?

Veranderd door Astrocomix, 27 mei 2007 - 10:04


#8

Robin85

    Robin85


  • >250 berichten
  • 365 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 31 mei 2007 - 08:10

te zien in welke unief je wil gaan afstuderen 8-[ voor Harvard zal je wel al wat geld mogen neertellen. Maar principiŽel lijkt het me wel mogelijk om ergens anders je laatste jaar te gaan doen.
Maar ik vraag me af of het wel goed is van je hogere studies af te maken in het buitenland. Ik ben misschien niet zo heel goed op de hoogte daarover, maar naar ik verneem van anderen schijnt het niveau van hogere opleidingen wel wat lager te liggen in andere landen (dat hoor ik vooral over Spanje)

Veranderd door Robin85, 31 mei 2007 - 08:11






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures