Springen naar inhoud

amylase


  • Log in om te kunnen reageren

#1

dessie

    dessie


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 oktober 2007 - 11:47

Hej,
Ik ben bezig voor school met een stuk over de omzetting van zetmeel in glucose in fruit. Nu snap ik niet zo goed welke enzymen hier bij betrokken zijn. Alfa-amylase knipt willekeurig in de keten. Beta-amylase knipt aan het eind een maltosemolecuul af. Wat doet glucoamylase precies en wat is het? En zit er ook maltase in fruit?
greetzz en alvast bedankt!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 16 oktober 2007 - 21:11

glucoamylase is een synoniem voor γ-Amylase

en een link die je denk ik de rest vertelt
http://en.wikipedia.org/wiki/Amylase





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures