Springen naar inhoud

[scheikunde] suiker en zoetstoffen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

buffel

    buffel


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 25 februari 2008 - 17:04

Naar aanleiding van een project voor onze hogeschool zouden wij graag een vergelijking maken tussen suiker en andere zoetstoffen. Nu zouden wij experimenten moeten vinden die we kunnen doen in +-8/10u labo. Dit mogen geen te ingewikkelde proeven zijn met alleen maar basis materiaal. Zoals bvb titraties. Kan iemand me aan experimenten helpen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3328 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 25 februari 2008 - 18:41

is dit niet iets voor het huiswerk onderdeel?

wat voor vergelijkingen wil je trekken met welke suikers en welke zoetstoffen? ik zal eerst eens informatie opzoeken over suikers en zoetstoffen. dan kom je al veel te weten en kan je zelf ook leuke expirimentjes bedenken

wiki engels is vrij volledig en aardig accuraat.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#3

buffel

    buffel


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 februari 2008 - 14:20

weet er iemand misschien goede proefjes, ik heb al wat gezocht maar om zomaar een zelf uit te werken is toch wa moeilijk

#4

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 28 februari 2008 - 14:39

Wat heb je dan zoal gevonden?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures