3 april 2008: de C2W Career Expo!

Reageer
Gebruikersavatar
Berichten: 6.314

3 april 2008: de C2W Career Expo!

C2W Career Expo: Zicht op je carrière


Enkele dagen later dan de C2W Career Expo poll van André wil Chemieforum.nl jullie ook graag nog even wijzen op de door de KNCV, C2W en Betabanen.nl georganiseerde C2W Career Expo. Op de expo kan je je door meer dan 50 topbedrijven laten bijpraten over arbeidsmarktontwikkelingen. Doe inspiratie op bij bedrijfspresentaties van o.a. CLS Services, Derks & Derks, Checkmark, Tebodin, Organon Schering- Plough en Royal Haskoning.


De C2W Career Expo biedt een interactief programma met lezingen, workshops en is natuurlijk een ideale gelegenheid om te netwerken. Het complete programma en tijdschema vind je hier.



Bijzonder is de KNCV Carrière Stand, een interactief paviljoen op de beurs. Gedurende de hele dag zullen er op de stand young professionals aanwezig zijn met verschillende functies en achtergronden. Je kunt je door hen op een relaxte wijze laten informeren over hun loopbaan en ervaringen. Ook kan je je laten adviseren door de Carrière Consultants van de KNCV; zij staan je die dag graag te woord. Zo kun je bijvoorbeeld je CV laten controleren of tips krijgen voor een komend sollicitatiegesprek.



Nog niet aangemeld? Schrijf je dan nu gratis in op www.c2wcareerexpo.nl, want zicht op je carrière betekent zicht op jouw toekomst.



Het C2W Career Expo team ziet je graag op donderdag 3 april in de Jaarbeurs in Utrecht!


Afbeelding
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Re: 3 april 2008: de C2W Career Expo!

Nog 4 dagen...



...en dan start de eerste editie C2W Career Expo, dé carrièrebeurs voor afstudeerders, starters en (young) professionals met een interesse chemie, life sciences, laboratorium- of procestechnologie. Ben je op zoek naar een baan of wil je meer weten over je toekomstmogelijkheden dan mag je dit evenement niet missen.


Workshop, bedrijfspresentaties en seminars

Op C2W Career Expo kun je deelnemen aan een interactief programma van workshops, bedrijfspresentaties en seminars. De beurs zelf biedt je een ideale gelegheid om te netwerken. Bekijk hier het complete programma.



Aanwezige topwerkgevers

Maak kennis of kom meer te weten over topwerkgevers als Albemarle Catalysts, Checkmark Laboratorium Support, CLS Services, Dow Benelux, DSM, LabResource, Mercachem, Organon Schering-Plough, Royal Haskoning, Sara Lee, Shell Nederland N.V., TevaPharmachemie, TNO Quality of Life, Unilever. Bekijk hier de actuele vacatures van exposanten.



iPod touch

Heb je je online aangemeld dan maak je kans maken op een groot aantal prijzen waaronder de iPod touch en een maatpak voor zowel dames als heren. Je kunt ook meedoen aan een wedstrijd presenteren georganiseerd door Jong KNCV en Unilever met als hoofdprijs een laptop.



De toegang tot deze beurs is gratis, maar voorkom teleurstelling door je alvast te registreren, want vol=vol. Je kunt je hier aanmelden.



Het C2W Career Expo Team ziet je graag op donderdag 3 april in de Jaarbeurs (Beatrixgebouw) te Utrecht.

Reageer