Springen naar inhoud

fysische eigenschappen


  • Log in om te kunnen reageren

#1

guusyboy

    guusyboy


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 april 2008 - 12:44

Moet een huiswerk maken voor fysica maar vind bepaalde dingen nie [!] [!]
Dus kan er iemand mij ofwel de antwoorden geven ofwel een goeie site met de antwoorden?
dit zijn de vragen: -de smelttemperatuur en de kooktemperatuur van Kalium-permanganaat (KMnO4)
- en de smelt- en kooktemperatuur van kopersulfaat (CuSO4)

voor al degene die reageren ge krijgt nen dikke merci [!] [!] [!] :twisted: :twisted: :twisted:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 april 2008 - 12:47

acros

De stofen zul je wel in het engels moeten invoeren, dat wordt dus potassium permanganate en copper sulfate

Veranderd door FsWd, 09 april 2008 - 12:47


#3

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3329 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 april 2008 - 12:51

Kalium permanganaat

kopersulfaat

zo wanneer kan ik de merci in me brievenbus vinden? ik ben lactose introllerant dus graag de pure varianten.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#4

Fuzzwood

    Fuzzwood


  • >5k berichten
  • 11101 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 april 2008 - 12:55

Je kunt uit die links in ieder geval opmaken dat KMnO4 geen tof spul is. Vergewis je dus van de gevaren, mocht je daadwerkelijk met het spul aan de gang gaan.

#5

guusyboy

    guusyboy


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 april 2008 - 14:20

okť, allebei merci maar bestaan de kooktemperaturen van kalium-permanganaat en kopersulfaat nie want heb het op jullie links ook nie gevonden!! 8-[ PS we gaan het in het 4de jaar middelbaar gebruiken dus heb geen angst dat we er een bom ofzo van gaan maken

Veranderd door guusyboy, 09 april 2008 - 14:21


#6

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3329 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 april 2008 - 14:22

lees de link over permanganaat van mij nog eens goed door

Boiling Point:
Not applicable.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#7

guusyboy

    guusyboy


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 09 april 2008 - 14:26

wat bedoelen ze met niet toepasselijk

#8

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3329 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 09 april 2008 - 14:29

dat de stof ontleed voordat het kan koken

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures