Springen naar inhoud

[scheikunde] Waarom Carrez,HCl en NaOH toevoegen.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

xanthippe

    xanthippe


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 01 juni 2008 - 13:06

Ik moet suiker in een voedingsmiddel bepalen.
Eerst moest ik een monster maken.
Daar deed ik Carrez A en B bij. Klopt dit als ik stel dat ik dit deed om eiwit neer te slaan?

Dan voeg ik het zuur toe aan het filtraat.
Waarom is deze stap nodig?

Daarna moet ik dan NaOH toevoegen Neutraliseren? Ik gebruik fenolftaleïne als indicator. Kan iemand daar de bedoeling van uitleggen?

Help,help want ik snap het niet!

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures