Springen naar inhoud

Stabiliteit recombinant eiwit


  • Log in om te kunnen reageren

#1

marieke21

    marieke21


  • >25 berichten
  • 45 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 27 juni 2008 - 14:28

Weet iemand waar ik de stabiliteit van een recombinant (dus nieuw) eiwit kan gaan onderzoeken?
Ik wil graag weten of het eiwit stabiel blijft nadat het geextraheerd wordt en of het bij een temperatuur van 30 - 50 graden stabiel blijft.

Ik heb al de hint gekregen om protparam te gebruiken, maar hoe werkt dit programma precies, wat wordt er bepaald en wat zegt dit??
En zijn er nog andere handige programma's op dit gebied??

Superbedankt alvast voor het antwoord!! :D

Veranderd door marieke21, 27 juni 2008 - 14:28


Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Roy van Heesbeen

    Roy van Heesbeen


  • >250 berichten
  • 740 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 29 juni 2008 - 11:28

Wat voor eiwit is het precies?
Ik ben niet zo thuis in die programma's, maar als het een enzym is, kan je natuurlijk ook activiteits bepalingen doen.
Je kan ook in eerder gepubliceerde artikellen waarin het eiwit wordt gebruikt opzoeken hoe die mensen de activiteit hebben bepaald.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures