Springen naar inhoud

[scheikunde] bereiden yoghurt


  • Log in om te kunnen reageren

#1

sjaaltje

    sjaaltje


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 31 augustus 2008 - 11:21

op internet is weinig te vinden over de bacterien in yoghurt..
voor school moet ik opdracht maken en moet ik de namen van lactobacillus bulgarica en strapthococcus thermophilis verklaren, en ook vertellen wat hun functies zijn, nou uit die functies kom ik niet helemaal..
de naam verklaring heb ik al wel..

iemand die mij kan helpen? met een link of aan antwoord ofzo?! :oops:

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3330 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 31 augustus 2008 - 11:43

ik denk dat het nog wel mee valt. als je op de engelse wikipedia kijk met de bacterie namen kan je zien waarom die bacteriŽn mekaar nodig hebben.

om het een beetje duidelijk te maken is er een symbiose tussen de 2 bacteriŽn. ze produceren bijde melkzuur maar ook nog andere producten. die andere producten hebben ze van elkaar nodig.

www.fooddata.nl en www.food-info.nl zouden je ook kunnen helpen.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#3

sjaaltje

    sjaaltje


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 31 augustus 2008 - 12:01

dankje wel..
ik was zelf nog niet op het idee gekomen om op de engelse wikipedia te kijken
daar stond idd het een en ander op om mijn vragen te beantwoorden.
[|:-)]





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures