Springen naar inhoud

Bacterien en smaken


  • Log in om te kunnen reageren

#1

anoushka-17

    anoushka-17


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 10 september 2008 - 20:28

Hoi

Ik ga mijn profielwerkstuk doen over bacterien en smaken.
Een van mijn onderzoeksvragen is wat voor invloed hebben bacterien op de smaak van het eten. Heeft iemand enig idee waar ik boeken/websites over dit onderwerp/onderzoeksvraag kan vinden?

Alvast bedankt :D

groetjes :)

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3337 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 10 september 2008 - 21:19

Hoi

Ik ga mijn profielwerkstuk doen over bacterien en smaken.
Een van mijn onderzoeksvragen is wat voor invloed hebben bacterien op de smaak van het eten. Heeft iemand enig idee waar ik boeken/websites over dit onderwerp/onderzoeksvraag kan vinden?

Alvast bedankt :D

groetjes :)

yoghurt, zuurkool, kaas

en aan de andere kant; flat sour, bombage, botulisme

take your pick voor de zoektermen.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures