bereiding
Moderator: ArcherBarry
-
- Berichten: 20
Re: bereiding
Ik dacht aan een condensatiereactie ?
dus die klopt he ...
<table border='0' align='left' cellpadding='3' cellspacing='0'><tr><td padding='0' celspacing='0' align='left'><font size='1'># Moderatoropmerking</font></td></tr><tr><td id='moderator'><font size='1'>Marjanne: Je reactievergelijking wordt nog veel mooier als je sub- en superscript gebruikt... Bekijk de helpfunctie hoe sub- en superscript te gebruiken.</font></td></tr></table>
<div class='postcolor'>
dus die klopt he ...
<table border='0' align='left' cellpadding='3' cellspacing='0'><tr><td padding='0' celspacing='0' align='left'><font size='1'># Moderatoropmerking</font></td></tr><tr><td id='moderator'><font size='1'>Marjanne: Je reactievergelijking wordt nog veel mooier als je sub- en superscript gebruikt... Bekijk de helpfunctie hoe sub- en superscript te gebruiken.</font></td></tr></table>
<div class='postcolor'>
- Berichten: 11.177
Re: bereiding
Dat is inderdaad wat er gebeurt, er komt water bij vrij. Ik doelde eigenlijk op aldolcondensatie.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aldol_condensation
Voor jou geldt de enolate-uitleg. Zo snap je wat er ook in je potje gebeurt
http://en.wikipedia.org/wiki/Aldol_condensation
Voor jou geldt de enolate-uitleg. Zo snap je wat er ook in je potje gebeurt