Springen naar inhoud

Concentratie eiwitten in oplossing.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Ghris

    Ghris


  • >25 berichten
  • 84 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 augustus 2009 - 15:52

Hey,

Weer eens een berichtje van mij!
Ik vraag me af of/wat het maximum aantal antistoffen (eiwitten) in een fermentatie proces is (g/l). Is daar een eenduidig antwoord op? Hangt het puur af van het aantal voedingsstoffen, of zijn er meer factoren?

Gr,

Chris

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

biochemiefreak

    biochemiefreak


  • >1k berichten
  • 2330 berichten
  • VIP

Geplaatst op 21 augustus 2009 - 21:32

Dat heeft zowel met de voedingsstoffen als met de afvalstoffen te maken en de oplosbaarheid van de eiwitten. Het is een natuurlijk proces dus ligt het er ook aan waarmee je werkt.

MvG Ron





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures