Springen naar inhoud

[scheikunde] Thee en aanslag


  • Log in om te kunnen reageren

#1

hans1234

    hans1234


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 02 november 2009 - 19:32

Hoi ik moet een natuurwetenschapelijk verslag maken van een proef die ik met 4 anderen moest maken voor Scheikunde we moesten 2 kopjes met beide thee en met 1 suiker alleen ik heb een vraagje ik moet weten welke stof er verantwoordelijk is voor de aanslag in thee en hoe het komt dat suiker voor minder aanslag zorgt.

Hartelijk dank :D xD

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 02 november 2009 - 22:12

Ik vermoed dat het gaat om polyfenolen ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Polyfenol )
die tijdens het drogen en fermenteren van thee worden omgezet in di- en polymeren.
Waarom suiker de aanslag vermindert geen idee.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures