Springen naar inhoud

Hulp bij T83


  • Log in om te kunnen reageren

#1

maishaN

    maishaN


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 november 2009 - 01:16

ik probeer me lijst tot een grafiek te maken maar zodra ik graph druk krijg ik ERR:DIm mismatch
KAN IEMAND MIJ VERTELLEN WAAR DIT AAN LIGT OF WAT IK FOUT DOE?
GROETEN

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Beryllium

    Beryllium


  • >5k berichten
  • 6314 berichten
  • Minicursusauteur

Geplaatst op 05 november 2009 - 07:52

Vooropgesteld dat ik de machine niet ken, ken ik de foutmelding wel.
Dim mismatch, of dimension mismatch betekent zoveel als dat je variabelen met elkaar probeert te bewerken die een ander aantal getallen hebben.
Dus bijvoorbeeld bij matrices of vectoren kan dat.

Overigens: je kunt je Capslock gerust uitzetten ;)
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

#3

epiphonix

    epiphonix


  • >250 berichten
  • 915 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 05 november 2009 - 09:57

Probeer je gegevens uit 2 of meer "listen" te plotten? (Bv via PLOT1 of PLOT2..) Dan moet je de dimenties van alle lijsten eens nakijken (staan er, zoals Beryllium al zei) in alle lijsten evenveel gegevens?

Als je dit niet wenst, ga je naar "Y=" en schakel je daar je PLOT1 uit door er naartoe te gaan met de pijltjes en op enter te drukken. Je kan natuurlijk ook de functie "ALLPLOTS(OFF)" of iets dergelijks (heb mn rekenmachine hier niet bij de hand) kiezen, deze vind je het snelst in je catalog.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures