Het Element 2009

Reageer
Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Het Element 2009

<img src="http://www.hetelement.nl/TypesHetElemen ... Visual.jpg" width="50%" height="50%" />


Het Element biedt iedereen een fantastische kans om bijgepraat te worden over spannende en actuele thema"s in chemie en life sciences.


Studeer je nog of ben je net student? Er is voor ieder wat wils en je kunt voor jezelf een prachtig programma samenstellen uit de meer dan 30 lezingen en programmaonderdelen op het Element en het zustercongres The Analytical Challenge. Een voorbeeld voor een dagje chemisch top entertainment.


Start de dag met een van de openingslezingen over katalyse over analytische chemie. Katalyse speelt een belangrijke rol in chemie en life sciences. Pak dan om 12.00 uur het Jong KNCV programma over carrières in chemie mee, en krijg een update over de verschillende carrière mogelijkheden.


Debatteer daarna mee in het Lagerhuisdebat over prikkelende thema"s als: Worden Bèta vrouwen tegen gehouden op weg naar de top? Worden de studenten inderdaad steeds slechter? Ben je zonder gepromoveerd te zijn geen echte chemicus?


Of sluit je aan bij het debat over de toekomst van de analytische chemie, speciaal voor mensen die in het lab werken of een loopbaan in lab ambiëren.


Wil je nú hoger op? Ga dan bij oud keeper Hans van Breukelen luisteren wat een manager succesvol maakt in een organisatie.


Of ga je meer voor pittig. Er zijn meer dan 30 lezingen over analytische chemie en wat denk je van de middaglezing over hoe goud gebruikt kan worden voor katalyse in de chemie. Bezoek ook de high-tech beurs waar meer dan 50 chemie en life sciences bedrijven en toeleveranciers laten zien wat er allemaal mogelijk is in laboratoria.


Voor Jong KNCV-ers is de toegang gratis.

Gebruikersavatar
Berichten: 6.853

Re: Het Element 2009

... en ben je lid van de KNCV, maak dan gebruik van de gelegenheid om 's middags om 17:30 mee te praten over de vereniging in de Algemene Ledenvergadering.

Gebruikersavatar
Berichten: 496

Re: Het Element 2009

Een belangrijk punt zie ik niet staan.. datum en plaats ;)


Het Element 2009 en The Analytical Challenge vinden plaats op woensdag 2 december 2009 in het Beatrixgebouw te Utrecht. (Jaarbeurs)

Gebruikersavatar
Beheer
Berichten: 5.917

Re: Het Element 2009

Dank heren, vrij knullig dat beide items niet zijn vermeld door mij....

Reageer