Springen naar inhoud

[scheikunde] Houdbaarheid van restrictie-enzymen en plasmiden.


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Nonexistinghero

    Nonexistinghero


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 10 december 2009 - 10:47

Ik zit nu in Course 3 en doe Biochemie. Het is de bedoeling dat ik met een groepje van 4 een adviesbrief + adviesrapport opstellen. We moeten opzoeken bij welk bedrijf iwe het restrictie-enzym SSPI en het plasmide pBR322 het beste kan bestellen (op basis van prijs, hoeveelheid, etc). De houdbaarheid blijkt best belangrijk te zijn, maar vrijwel het enige wat ik er op de sites over kan vinden is dat het bij -20C bewaard moet worden, niet hoeveel weken of maanden het bewaard kan worden.

Kan iemand mij hiermee helpen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures