Springen naar inhoud

sorbinezuur


  • Log in om te kunnen reageren

#1

you yise

    you yise


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 14 april 2010 - 15:47

Bij een beschrijving van sorbinezuur heb ik gelezen dat pasteurisatie van een product waaraan sorbinezuur is toegevoegd, de werking van sorbinezuur door de verhitting teniet wordt gedaan. Is dit juist?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 14 april 2010 - 18:44

Deze link zal je het antwoord wel geven:
http://www.fooddata....p=3&type=overig

#3

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3336 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 14 april 2010 - 22:25

pfff, krop weer.

Sorbinezuur is stabiel genoeg om een pasteurisatie en of bak process te overleven.

Echter het is niet reukloos.

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures