Springen naar inhoud

vochtgehalte bepaling extruded snacksproducten


  • Log in om te kunnen reageren

#1

avinaash

    avinaash


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 april 2010 - 14:34

hallo,

Ik heb een vraag:
Bij welke temperatuur moet ik extruded corn cheese snacksproducten drogen om het exacte vochtgehalte te kunnen bepalen?
Het product wordt eerst gevormd en vervolgens wordt er een natte mix van kaaspoeder en olie eromheen besproeid. ik wil weten bij welke temperatuur zodat niets aanbrand.
Kan ik misschien ook literatuur krijgen?
Ok groetjes...

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Ronnie_CF

    Ronnie_CF


  • >250 berichten
  • 723 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 16 april 2010 - 14:46

Meestal wordt gedroogd bij 105 tot 110įC. Je moet zoizo boven de 100įC (tenzij je in vacuum werkt). Weet niet juist over wat het gaat, maar dit moet te doen zijn lijkt mij. Pyrolyse zal wel niet optreden denk ik.

#3

MarinaV

    MarinaV


  • >100 berichten
  • 129 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 17 april 2010 - 08:31

niet echt voor voeding maar het is toch een gangbare werkwijze
http://www.emis.vito...008_2-II-A1.pdf

#4

drune134

    drune134


  • >250 berichten
  • 873 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 april 2010 - 08:21

Misschien dat je hier linkje wat aan hebt, een vergelijkbare vraag is al eerder gesteld.

Zoeken op chemieforum naar drogen geeft je nog meer info.

#5

avinaash

    avinaash


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 april 2010 - 13:44

heel hartelijk dank voor jullie reakties:-)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures