Springen naar inhoud

[scheikunde] FFA-waarde


  • Log in om te kunnen reageren

#1

avinaash

    avinaash


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 mei 2010 - 16:11

weet iemand meschien wat de standaard FFA-waarde(vrye vetzuurgehalte) is of moet zijn voor harde vetten

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3334 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 20 mei 2010 - 20:22

ruw of gerafineerde olie?

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#3

vos32

    vos32


  • 0 - 25 berichten
  • 5 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 mei 2010 - 05:59

RICHTLIJN 2000/36/EG (chocolade) Cacaoboter:

‚ÄĒ gehalte vrije vetzuren
(uitgedrukt als oliezuur) ten hoogste 1,75 %

je zou eens voor de algemene richtijn eens moeten zoeken op

http://eur-lex.europa.eu/nl/index.htm

#4

avinaash

    avinaash


  • >25 berichten
  • 32 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 21 mei 2010 - 14:03

van boter/margarine





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures