Springen naar inhoud

kritische waarden/grenswaarden


  • Log in om te kunnen reageren

#1

martinmack

    martinmack


  • >25 berichten
  • 43 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 26 mei 2010 - 12:59

Hallo,

Weet iemand waar op internet de grenswaarden te vinden zijn die wettelijk vast gesteld zijn voor vlees producten? Zo heb je bijvoorbeeld gehakt en worst en speklapjes. Hoeveel mag daar in zitten bijvoorbeeld? Ik zit heel lang te zoeken maar ik kan niets vinden...

Kan iemand mij verder helpen?

Alvast bedankt.

Martin

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Beryllium

    Beryllium


  • >5k berichten
  • 6314 berichten
  • Minicursusauteur

Geplaatst op 26 mei 2010 - 13:32

Hoeveel mag daar van wat inzitten?

Water?
Eiwit?
Glycogeen?
Vet?

Of ijzer?
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)

#3

Ronnie_CF

    Ronnie_CF


  • >250 berichten
  • 723 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 mei 2010 - 13:38

LOL. Het gaat over het aantal bacterien die dingen mogen bevatten per gram (maar mss wist jij dat wel, maar duide je op de slechte vraagstelling :) ?)

Heb er ooit ook zeer lang achter gezocht. Denk het uiteindelijk te hebben gevonden in een of ander wetenschappelijk boek rond voeding...

#4

kippenborst

    kippenborst


  • >100 berichten
  • 180 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 26 mei 2010 - 15:24

Het gaat over het aantal bacterien die dingen mogen bevatten per gram (maar mss wist jij dat wel, maar duide je op de slechte vraagstelling :) ?)

zie ik er niet staan hoor.
misschien gaat het wel om watergehalte wat extra wordt toegevoegd?

of conserveermiddelen? weet jij veel?

#5

Beryllium

    Beryllium


  • >5k berichten
  • 6314 berichten
  • Minicursusauteur

Geplaatst op 26 mei 2010 - 20:20

zie ik er niet staan hoor.

Inderdaad, dat was mijn punt.
You can't possibly be a scientist if you mind people thinking that you're a fool. (Douglas Adams)





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures