Springen naar inhoud

conserveren


  • Log in om te kunnen reageren

#1

sneha

    sneha


  • 0 - 25 berichten
  • 10 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 mei 2010 - 13:48

Hi een hele goede moren van mijn kan
Wie kan me helpen, door te vertellen hoe sopropo wordt conserveerd?
En wat voor invloed suiker heeft op het conserveren van pompoen

Gr,
Sneha

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3322 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 28 mei 2010 - 14:03

http://nl.wikipedia.org/wiki/Sopropo kan je verder helpen.

Blijkbaar wordt het geweekt in zout water en gekookt. Dus feitelijk pasteurisren en eventueel inleggen in zuur.

De invloed van suiker is voornamelijk de aw omlaag halen

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#3

sneha

    sneha


  • 0 - 25 berichten
  • 10 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 mei 2010 - 14:14

kunt u mij zeggenwaarvoor aw staat?

#4

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3322 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 28 mei 2010 - 14:16

aw staat voor wateractiviteit. eigenlijk een maat om aan te geven hoeveel water in een product aanwezig is en niet gebonden aan stoffen als glycerol, zouten, etc.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Aw-waarde en de engelse versie kunnen je misschien verder helpen

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!


#5

sneha

    sneha


  • 0 - 25 berichten
  • 10 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 mei 2010 - 14:34

Dank u





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures