Springen naar inhoud

conserveren


  • Log in om te kunnen reageren

#1

sneha

    sneha


  • 0 - 25 berichten
  • 10 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 28 mei 2010 - 15:49

Zo ik moet cassave conserveren en uit onderzoeken is gebleken dat er giftig stof t.w blauwzuur (glucoside) voorkomt in cassave.

Wie kan mij helpen, door te vertellen hoe ik die giftige blauwzuur kan verwijderen of onschadelijk maken

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

rwwh

    rwwh


  • >5k berichten
  • 6847 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 29 mei 2010 - 21:21

Het is niet helemaal duidelijk wat je wilt doen: blauwzuur verwijderen of conserveren. Dat lijken mij twee ongerelateerde taken.

Om te conserveren kun je juist een gifstof toevoegen....

Voor welk doel moet het worden geconserveerd? Hoe lang?





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures