Springen naar inhoud

[scheikunde] Aanzuren


  • Log in om te kunnen reageren

#1

OnhandigeScholier

    OnhandigeScholier


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 20 juni 2010 - 11:40

Als praktische opdracht heb ik op school een sulfietbepaling van wijn gedaan. Deze opdracht is veel op het internet te vinden, en zo ook op dit forum:

http://www.chemiefor...showtopic=15029

maar nu heb ik nog een vraag.
Met loog wordt het sulfiet losgemaakt, maar waarom wordt er aangezuurd? Dat is mij nog niet helemaal duidelijk,

OnhandigeScholier

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures