Springen naar inhoud

Peterselie


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Nena

    Nena


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 03 december 2010 - 17:21

Hallo

Ik moet voor mijn eindwerk chemie de 4 smaak componenten van peterselie zoeken ( naam/structuur/structuurformule en de eigenschappen van deze stoffen )

Ik heb al overal op het internet gezocht, met een laborant gebeld maar niemand kan mij helpen.
Ik hoop dat er hier wel iemand is die me een beetje op weg kan helpen!

Alvast bedankt,
Nena

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

*_gast_Gerard_*

  • Gast

Geplaatst op 03 december 2010 - 17:54

Deze link zou je een heel eind op weg moeten helpen.
http://www.koudecent.../Peterselie.pdf

#3

Nena

    Nena


  • 0 - 25 berichten
  • 3 berichten
  • Gebruiker

Geplaatst op 03 december 2010 - 18:39

Dankjewel !

#4

Bowa

    Bowa


  • 0 - 25 berichten
  • 7 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 03 februari 2011 - 21:25

ik ben hier toevallig mee bezig met mijn profielwerkstuk,
Peterselie behoort tot de schermbloemenfamilie en is daarmee verwant aan anijs.
De smaak van Anijs wordt veroorzaakt door anethol, dit is een vluchtige ether en een fyto-oestrogeen.

Ik weet niet of je er nog wat aan hebt gezien de datum van de laatste post, maar misschien heb je er nog wat aan.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures