Springen naar inhoud

zouten en viscositeit


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten

#1

MaurienR

    MaurienR


  • 0 - 25 berichten
  • 2 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 11 december 2010 - 15:35

Hallo

Wij doen voor ons profielwerkstuk onderzoek naar stoffen in verschillende shampoo's. In veel shampoo's zitten (o.a.) de zouten tinoxide en magnesiumchloride. Volgens verschillende bronnen hebben deze zouten invloed op de viscositeit van de shampoo. Hoe zit dit precies?

Wij dachten dat het misschien te maken had met een kleinere dichtheid die omgekeerd evenredig is met de viscositeit?

We hebben verschillende specialisten gevraagd maar niemand heeft een goede verklaring. Kan iemand ons helpen?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marjanne

    Marjanne


  • >1k berichten
  • 4771 berichten
  • VIP

Geplaatst op 11 december 2010 - 16:16

Dubbel posten is NIET toegestaan !

Lees de Algemene Regels dan eens...

Topic gesloten !
Hier verder.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures