Springen naar inhoud

[scheikunde] Omzetting suiker naar alcohol


  • Log in om te kunnen reageren

#1

Arnaudd

    Arnaudd


  • 0 - 25 berichten
  • 1 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 maart 2011 - 11:51

Voor in mijn eindwerk dat gaat over wijn maken moet ik uitwerken hoe je eraan komt dat 17 gram suiker wijn met 1į alcohol doet stijgen
Maar zelf vind ik niet hoe je eraan komt, iemand een idee?

Dit forum kan gratis blijven vanwege banners als deze. Door te registeren zal de onderstaande banner overigens verdwijnen.

#2

Marjanne

    Marjanne


  • >1k berichten
  • 4771 berichten
  • VIP

Geplaatst op 19 maart 2011 - 12:21

Welke reactievergelijking vindt plaats bij de vergisting van suiker?

#3

murru

    murru


  • >25 berichten
  • 86 berichten
  • Ervaren gebruiker

Geplaatst op 19 maart 2011 - 21:09

Wat bedoel je met 1į? Is dit in "alcohol proof"termen, en dus 1.75% ethanol? Bedoel je met suiker sucrose? Wanneer je suiker toevoegt aan een fles wijn, of in het fermentatie proces dat hier aan vooraf gaat? Geef meer info..

#4

ArcherBarry

    ArcherBarry


  • >1k berichten
  • 3335 berichten
  • Moderator

Geplaatst op 19 maart 2011 - 21:38

zal de conversie van (een)suiker naar alcohol wel of niet 100% efficient zijn volgens jou?

Niet geschoten is altijd mis, en te snel schieten vaak ook.

 

Pas op! Chocolade kan je kleding laten krimpen!






0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers

Ook adverteren op onze website? Lees hier meer!

Gesponsorde vacatures

Vacatures